Δήμος Ελευσίνας: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος

Μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής και  εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Αθ. Μαυρογιάννη, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας την Τετάρτη 07/10 η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει νέες εγγραφές, δαπάνες για απαλλοτριώσεις και αγορές.

Συγκεκριμένα :

1. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 73 στην Δ.Ε. Ελευσινας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Β. Λάσκου – Παγκαλου – Ιακχου – Κοντούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
2. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 και τμήματος του 185Α  στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
3. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου, που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.

4. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
5. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185Α , πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
6. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 123, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Ηρώων Πολυτεχνείου – Δημητρος – Νικολαΐδου – Χατζηδάκη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
7. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 21Α στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Πεισιστρατους – Μπουμπουλινας – Χαριλάου – Μιαούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως Πλατεία.
8. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 4 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Κανελλοπούλου, Καραϊσκάκη, Δραγούμη, Κοντούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
9. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 76 της Δ.Ε. Μαγούλας, πρόκειται για το ακίνητο στην συμβολή των οδών Θριασιου και Ηρώων Πολυτεχνείου της Δ.Ε. Μαγούλας.
10. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 10 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δραγούμη – Καραϊσκάκη – Κοντούλη – Χαριλάου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Η αξία όλων των παραπάνω φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 1/5 από τα 20 εκατ. της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών που πετύχαμε ως Δημοτική Αρχή.

Κόντρα σε όσους αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά μας, εμείς συνεχίζουμε όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Mας περιμένει ακόμη αρκετή δουλειά, μέχρι όλα τα παραπάνω να είναι αξιοποιήσιμα, δημιουργούμε όμως όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει καλύτερη, έτσι ώστε να την χαίρεται ο κάτοικος και ο επισκέπτης.

Διαβάστε Επίσης...

Νέα σελίδα για τον κινηματογράφο «Σινέ Ελευσίς».
Ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό φωτίζει την Ελευσίνα!
Συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τους δημάρχους της Δυτικής Αττικής και το...
Ένα νέο skatepark στην Ελευσίνα από το Ίδρυμα Ωνάση
Επεμβάσεις προστασίας και ανάδειξης του Πεισιστράτειου Τείχους στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας
ELEUSIS2023-Μήνυμα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Δήμος Ελευσίνας-Οριστικός ανάδοχος για την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.
Δήμαρχος Ελευσίνας ο Γιώργος Γεωργόπουλος
Στο 10,7% έχει διαμορφωθεί μέχρι και τις 11:30 το ποσοστό συμμετοχής των εκλογέων στις αυτοδιοικητικ...
Ο εκλογικός «χάρτης» της Αττικής - Ποιοι δήμαρχοι εκλέχθηκαν ποιοι διεκδικούν την εκλογή τους
Ομιλία του Αργύρη Οικονόμου, την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, στις 20.30, στο Παλαιό Δημαρχείο.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password