Δήμος Ελευσίνας: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος

Μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής και  εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Αθ. Μαυρογιάννη, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας την Τετάρτη 07/10 η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει νέες εγγραφές, δαπάνες για απαλλοτριώσεις και αγορές.

Συγκεκριμένα :

1. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 73 στην Δ.Ε. Ελευσινας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Β. Λάσκου – Παγκαλου – Ιακχου – Κοντούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
2. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 και τμήματος του 185Α  στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
3. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου, που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.

4. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
5. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 185Α , πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δημητρος – Ι. Αγαθου – Άρη Βελουχιώτη – Κουγιουμτζόγλου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
6. Δαπάνη για την Απαλλοτρίωση του ακινήτου στο Ο.Τ. 123, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Ηρώων Πολυτεχνείου – Δημητρος – Νικολαΐδου – Χατζηδάκη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
7. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 21Α στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Πεισιστρατους – Μπουμπουλινας – Χαριλάου – Μιαούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως Πλατεία.
8. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 4 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Κανελλοπούλου, Καραϊσκάκη, Δραγούμη, Κοντούλη και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος στάθμευσης.
9. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 76 της Δ.Ε. Μαγούλας, πρόκειται για το ακίνητο στην συμβολή των οδών Θριασιου και Ηρώων Πολυτεχνείου της Δ.Ε. Μαγούλας.
10. Δαπάνη για την αγορά του ακινήτου στο Ο.Τ. 10 στην Δ.Ε. Ελευσίνας, πρόκειται για το ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς, Δραγούμη – Καραϊσκάκη – Κοντούλη – Χαριλάου και που είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Η αξία όλων των παραπάνω φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 1/5 από τα 20 εκατ. της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών που πετύχαμε ως Δημοτική Αρχή.

Κόντρα σε όσους αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά μας, εμείς συνεχίζουμε όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Mας περιμένει ακόμη αρκετή δουλειά, μέχρι όλα τα παραπάνω να είναι αξιοποιήσιμα, δημιουργούμε όμως όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει καλύτερη, έτσι ώστε να την χαίρεται ο κάτοικος και ο επισκέπτης.

Διαβάστε Επίσης...

Αργύρης Οικονόμου: Προσοχή στο κενό μεταξύ πληροφόρησης και παραπληροφόρησης!
Ομιλία,Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου, Τετάρτη, στις 19.30, στην Πλατεία Δαβάκη, στη Μαγούλα.
Στις 19:30, η προεκλογική ομιλία του  Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου.
Δήμος Ελευσίνας: Το πρώτο Πάρκο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων
Σε νέο, ανανεωμένο σχολικό περιβάλλον επιστρέφουν οι μαθητές του Δήμου Ελευσίνας
Αργύρης Οικονόμου-Συμφωνία Πολιτών: Το ψηφοδέλτιο της Νίκης
Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος για Κάρτα Αθλητή
Αναβάλλεται η Ημερίδα για το νέο μάστερ πλαν του Λιμένα Ελευσίνας
Ευπαθείς ομάδες, ευάλωτοι συμπολίτες μας.
Αργύρης Οικονόμου: Σταθερά αντίθετοι σε οτιδήποτε θα επιβαρύνει την Ελευσίνα και θα θέσει σε κίνδυνο...
Στην ιδιοκτησία του Δήμου Ελευσίνας θα περάσει ο ιστορικός «Κρόνος».
Με 150.000 ευρώ επιχορηγείται ο Δήμος Ελευσίνας, για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από...

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password