Ο Γ.Πατούλης, στην εκδήλωση των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής

Στην εκδήλωση των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Περιφέρεια και ΕΔΣΝΑ, μαζί με τους εργαζόμενους, είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης για αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων με στόχο μια πράσινη Αττική»

Στον κομβικό ρόλο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες από το σύλλογο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε με αφορμή και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά το σύνολο των εργαζομένων και επισήμανε ότι είναι συνοδοιπόροι της Περιφέρειας και του ΕΣΔΝΑ και ότι μαζί με τους εργαζόμενους του υγειονομικού συστήματος και τους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητας«έχουν συμβάλει ουσιαστικά κατά τη περίοδο της πανδημίας σε σημαντικό βαθμό στην διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με την προάσπιση της υγείας των πολιτών».

Ο Περιφερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη συμβολή των εργαζομένων ορισμένου χρόνου, επισημαίνοντας ότι το έργο που προσφέρουν είναι αναγκαίο και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να παραμείνουν στις θέσεις τους.

«Στην Περιφέρεια Αττικής υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης. Στόχος μας να δώσουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις, καθώς το ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων αποτελεί εθνική υπόθεση. Προτεραιότητα μας είναι να γίνει ο ΕΔΣΝΑ μία σύγχρονη μονάδα, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα και σ’ αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί».

Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής επιτροπής και Πρόεδρος του ΕΟΑΝ Ν. Χιωτάκης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Χ. Παππούς, Β. Μπουρνούς και Δ. Μπουραΐμης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και αναπλ. μέλος της Εκτελεστικής Ν. Παπαδάκης, η Αντιδήμαρχος Ε. Λιάκου, ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε ζητήματα αποβλήτων Α. Μαυρόπουλος και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους, τόσο ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Αντιπεριφερειάρχης Β. Κόκκαλης, όσο και ο Δήμαρχος Φυλής Χ. Παππούς και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, αναφέρθηκαν στα σημαντικά βήματα που έχουν σημειωθεί με πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης. Επίσης, υπογράμμισαν ότι η Περιφέρεια Αττικής και επιβεβαιώνει καθημερινά και έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο για να είναι η Αττική καθαρή.

Διαβάστε Επίσης...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αττική λόγω των μαθητικών παρελάσεων
Εγκρίθηκε από την ΕΕ 1,6 Δις € για το Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την Περίοδο 2021-2027
Περιφέρεια Αττικής: Νέα εφαρμογή «MyAttica» για κινητά τηλέφωνα
Η Αττική αλλάζει- Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου-Η Δυτική Αττική στο επίκεντρο
Κατασκευή αγωγού ομβρίων στη Αθηνών - Κορίνθου, στο Σκαραμαγκά
Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκινάει σήμερα το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οικιστών Πανοράματος- ΤΙΤΑΝ
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και του νέου Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλά...
Ανοικτά θα είναι σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσ...
Αυξημένος κίνδυνος λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων
Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password