Ενέργειες, του Βουλευτή Γ.Κωτσηρα, για την ανέγερση του 4ου Δημοτικού σχολείου Μεγάρων


Με ενέργειες του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κώτσηρα σε συνεργασία με την Κτ.Υπ. Α.Ε. προχωράει η ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων.

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής έκανε την παρακάτω δήλωση στα social media: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ ΑΕ» κοΓιάνναρη και τον Πρόεδρο του ΔΣ κο Κατσίπο για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη τους για την ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων. Μια σημαντική εξέλιξη που βοηθάει εμπράκτως την τοπική κοινωνία.»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης έκανε την παρακάτω δήλωση μέσω της σελίδας του στο Facebook: «Βρέθηκε λύση και εκτός απροόπτου, θα κτιστεί, σε χρόνο ρεκόρ, νέο κτίριο, που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο, στη θέση του υπάρχοντος και κριθέντος ως ακατάλληλου. Η χρηματοδότηση του θα γίνει με κονδύλια ΕΣΠΑ. Αυτό προέκυψε από την συνάντηση μας με τον πρόεδρο κ. Κατσίπο Τίμο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάνναρη Αθανάσιο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ), οι οποίοι, ομολογουμένως, επέδειξαν μεγάλη κατανόηση και ευαισθησία για την αντιμετώπιση του μεγάλου και σοβαρού αυτού προβλήματος και η αντίδρασή τους υπήρξε αστραπιαία. Τους επαινούμε και τους ευχαριστούμε όλως ιδιαιτέρως. Επίσης ευχαριστούμετον βουλευτή της περιφέρειας μας, κ. ΚώτσηραΓεώργιο, ο οποίος στάθηκε συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτή την προσπάθειά μας.»

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password